Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Producten die verkocht worden via de webshop van Spijkenisse Boeddha variëren van afmetingen en gewicht. Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen, kan uw product verstuurd worden middels de onderstaande verzend methoden. Deze verzendkosten gelden in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Mocht u ergens anders uw pakket bezorg willen hebben, neem dan contact op voor de prijs:

NB: Containerstickers worden gratis verstuurd.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Mogelijke verzend methodes worden bij uitchecken weergegeven. Kiest u voor pakketpost, dan krijgt u van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Kiest u voor onze transporteur, dan krijgt u een mail waarin u de mogelijkheid krijgt om het bezorgmoment te kiezen.